АМИ СЕГА?! Поборничките срещу джендърите Нинова и Елена Йончева борят ГЕРБ с донос на гей-рекетьор като в наймракобесните комунистически времена

0
75182
Снимка: Информационна агенция "Пик"

И каква стана тя?! Най-върлата поборничка срещу Истанбулската конвенция и
джендърството Колнелия Нинова пусна хрътката си Елена Йончева да сразява ГЕРБ с донос на един гей.

Същата онази Нинова, която заложи като критерий за влизането на социалисти в червената евролиста задължението да са против Истанбулската конвенция. Същата онази Нинова, която се скара на живот и смърт с предшественика си и президент на ПЕС Сергей Станишев и с европейските партньори на БСП заради същата тази конвенция и джендърите и хока ли хока правителството и Бойко Борисов, че искат да я приемат.

Чакаxте сега малко, че нещо се объркахме.

Ако Нинова наистина е консервативен традиционалист, който изповядва изконните семейни ценности, няма как да залага на доносите на човек с хомосексуална ориентация, тъй като е всеизвестно, че точно тези зависимости на хората се използват по найбезкруполен начин от заинтересовани кръгове.

Добре, да речем, че антиджендърките Нинова и Йончева не са знаели за гейската битност на доносника и за това, че заради сексуалните му контакти със себеподобен от турското разузнаване е изхвърлен от нашето. Само че на журналистите им бяха необходими само 24 часа след огласяването на името на въпросния, за да установят това. В такъв случай, каква всъщност е Йончева, след като не може да стигне до токлоква достъпна информация преди да развява обвиненията си?

Или пък цялата работа е чиста и проста като къпан милиционер, както гласеше една смешка от соца, и се дължи дължи именно на милиционерския състав, с който Нинова натъпка партийната централа на „Позитано“ 20 от гардовете на входа до шефката на
отдел „Кадри“ на БСП Ели Спасова – все бивши служители на МВР, които дори не са членове на партията и назначаването им стана еднолично от лидерката. Дали пък Ангел Ангелов не е стигнал до столетницата именно чрез бившите куки, които имат огромна мрежа за проверка на хора и информация. Тук вариантите са три.

Или Нинова не е питала куките, което е малко вероятно, тъй като те бдят като орлици над всеки неин ход и дебнат цялата партия. Или куките са подвели Нинова с цел да дискредитират партията и опозиционната ѝ дейност и самата Нинова. Или пък Нинова е знаела всичко и умишлено е задействала мръсната поръчка, за да разбие БСП, както отдавна подозират много хора.

Всъщност, случайно ли бе това, че след бомбастичния анонс на „раследването“ на Йончева по време на конгреса, Нинова не застана до депутатката по време на пресконференцията ѝ, на която огласи записите на Ангелов, а пусна двама „млади дихатели“ от парламентарната група да я подпират с кухи умозаключения? И освен пудела Сашо Симов, до днес нито едно от познатите ярки лица на БСП не се обявява в защита на Йончева?

Колкото повече се разплита аферата наречена от самата Йончева „Ало, Банов съм“, толкова повече стават въпросите не толкова към Йончева, която се оказа напълно безпомощна като „разследваща журналистика“, колкото към Нинова.

С какви очи ще застане срещу Сергей Станишев и ще му каже: ти не можеш да
влезеш в евролистата, защото защитаваш Истанбулската конвенция, при
положение, че самата тя се възползва от услугите на един дълбоко
копрометиран гей?

С какви очи ще застане пред БСП и ще каже: Елена Йончева ще води евролистата
на партията, защото тя е яростен борец срещу корупцията на ГЕРБ, при положение, че Йончева развя донос на хомосексуалист, с който той е изнудвал и шантажирал високопоставени държавни служители, и срещу когото има купища сигнали за далавери с европари, усвоявани в симбиоза с сексуалния му партньор, при вицепремиер – Томислав Дончев, министри – Вежди Рашидов и Боил Банов, и шеф на агенция – Кирил Гератлиев, който е подал жалба срещу него?

С какви очи ще застане пред обществото и ще каже: дайте властта на БСП, защото тя ще върне демокрацията и държавата на хората, при положение, че прилага най-гнусните методи за елиминиране на политическия си опонент от наймрачните години на комунизма и най мерзостните подходи на политическата полиция от онова време? След приватизацията на „Техноимпекс“ по времето на Костов и сетнешното ѝ влизане в БСП, след отстраняването на Георги Гергов, при когото години наред бе на заплата, и на Красимир Янков, с чиито гласове бе избрана за председател на столетничата, след яростната атака срещу Сергей Станишев уж заради Истанбулската конвенция, а всъщност заради това, че я уволни от зам.-министерския пост за подозрения в корупция по времето на премиерския си мандат е очевидно, че безочието е начин на живот за Корнелия Нинова. Хората обаче имат очи. Имат и въпроси. И намират отговорите навсякъде около Нинова – и вътре в партията, и извън нея. За да видят какво ги очаква, ако ги яхнат такива управляващи, и дали БСП заслужава властта днес и в бъдеще.

Накрая, понеже всичко това страшно прилича на най-мракобесническите
години на оная система, а вчера беше 1 февруари, поклон пред жертвите на
комунизма! / „Пик“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук