Библейско пророчество е на път да се изпълни, с него ще започне Второто пришествие на Христа

0
1962

Конспиролози вярват, че изграждането на трети Свети храм в Йерусалим ще предзнаменува второто пришествие на Христа и апокалипсиса. Твърденията за скорошен армагедон придобиха нов импулс през изминалите дни, след като влиятелна група равини, известни като Санхедрин, написаха писмо, в което призовава за изграждането на въпросния трети храм, пише в. „Дейли Стар“.

Те, както се съобщава, са адресирали писмото си до кандидат-кметовете Офер Беркович и Моше Лион в навечерието на изборите през идната седмица.

Първите два Свещени храма на града вече не съществуват, след като са били разрушени от вавилонците и римляните. А изграждането на трети такъв отдавна се свързва с настъпването на края на света.

Християнският пастор Пол Бигли, който е известен с предсказанията си за края на света, твърди, че писмото е знак, че краят е близо. „Равините настояват от кандидат кметовете да включат в плановете си изграждането на трети храм. Хора, това е точно като в библейското пророчество. Не знам какво да ви кажа. Толкова близко сме и, ако сте християнин, вие ще си кажете: Леле, наистина месията идва. Няма съмнение в това. Спасителят на света ще се завърне“, казва той.

По думите на неговия колега Ървин Бакстър, въпросният храм ще ознаменува старта на последните седем години на Земята.

Превод и редакция: БЛИЦ

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук