ИЗВЪНРЕДНО И САМО В DAILYPRESS-bg.com! Временен срив в системата за допускане до метрото в София

Проблемът е технически и бил само за влизане в метрото, съобщиха за Информационна агенция "Дейли Прес" от Центъра за градска мобилност (ЦГМ)

0
22056

Възникна временен срив в системата за таксуване на новоиздадени карти за градския транспорт в София.

Проблемът е технически и бил само за влизане в метрото, съобщиха за Информационна агенция „Дейли Прес“ от Центъра за градска мобилност (ЦГМ).

Тази сутрин за около час пътуващите, които били с новозакупени карти с опция за ползване на метро, не са били допускани до услугите на метрото.

Системата не допускала тези хора на влизане в метрото.

Проблемът е отстранен.

Проблеми за гражданите, които са използвали своите съществуващи карти за градски транспорт, не е имало нито за метро, нито за наземен транспорт, допълват от ЦГМ.

Проблемът със системата затруднил пропускането на пътниците към метрото, а служителите в пунктовете за зареждане и подновяване на картите били принудени временно да спрат издаването на нови карти, докато проблемът не бъде отстранен, така че да не се струпват огромни опашки пред метрото.

Това не се харесало на столичани и гостите на София. С недоволство реагирали хората пред пункта на ЦГМ в подлеза на метростанция „СУ Св. Климент Охридски“, които разбирали от табела, че временно не могат да да закупят нова карта, пише БНТ.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук