Извънредно в DAILYPRESS-bg.com! Доберман нахапа дете до столично училище (ОБНОВЕНА)

Доберманът е бил разхождан на повод, но без намордник.

0
7767
18-то СОУ "Уилям Гладстон"

Репортер по темата: Нина АЛЕКСАНДРОВА, ДЕЙЛИ ПРЕС

Доберман нападна и нахапа дете от столичното 18-то СОУ „Уилям Гладстон“, научи Информационна агенция „Дейли Прес“.

Майката на пострадалото момиче Нели Русева съобщи за инцидента в социалните мрежи и изрази безпокойството си, че човекът няма да бъде наказан.

Петокласничката излязла в междучасие до близка лавка, когато кучето ѝ се нахвърлило. Детето има ухапвания по тялото, а освен това животното разкъсало част от дрехите му, инфомира „Би нюз“.

„Добро е състоянието на дъщеря ми в момента. Доста е уплашена. Потресаващото в случая е, че човекът, който е видял случката със собственото си куче, не е помогнал по никакъв начин. Той е хванал кучето си и ѝ е казал директно: „Да се оправя“, обясни Русева.

Разтревожената майка допълни, че ще се обърне към 3-то Районно управление в столицата, но не е сигурна дали въобще жалбата ще бъде разгледана и дали извършителят ще бъде намерен и наказан.

Обадиха от училището, че трябва да я закарам в „Пирогов“. Излязох от работа и отидох. Детето има няколко шева на гърба. Инцидентът обаче можеше да е много по-тежък, коментира жената.

Доберманът е бил разхождан на повод, но без намордник.

„Да има такъв сигнал работи се“, заяви по телефонът пред репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“ зам.директорът на училището.

По думите на жената сигналът е подаден на 23 около 15:50 ч. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук