Доведеният баща на Северин откровено за престъпния ген и болестта на убиеца

0
2677

„Видяхме се за 4-5 часа в къщи, когато дойде в Германия. А после дойдоха полицаите. Тогава разбрахме за проблемите, които е направи в Русе“, това заяви в сутрешния блок на bTV доведеният баща на Северин Красимиров Асен Георгиев. 

„Каза, че е убил една от България. Не знае какво е правил и какво е вършил. Бил е пиян и надрусан. Каза, че е направил тази грешка“, сподели още мъжът.

„Призна си, че е направил това“, категоричен бе доведеният баща на Северин, който е обвинен, че е убил и изнасилил русенската журналистка Виктория Маринова.

„Като ни каза не му повярвахме. Той каза „Майко, направих тъй и тъй. Убих едно момиче. Не знам какво съм вършил. Бях пиян и надрусан. Тук съм само, за да видя теб, брат ми и сестра ми“, сподели още мъжът, който живее с майката на Северин.

„Аз му казах, че няма смисъл да бяга, защото те сигурно вече знаят, че вече е тук. И така и стана“, поясни Асен.

„Не беше спокоен. Плачеше. Ревеше. Каза, че е израснал без баща и ревеше. Баща му не се е обесил в затвора. Не съм чувал някой в България да е осъден за година затвор и да реши да се обеси за това. Баща му е лежал за желязо в затвора. Ние с него бяхме комшии“, спомни си доведеният баща на убиеца от Русе.

„Северин има заболявания по наследство. Не са добре с главата. Някой път не знаят какво правят и вършат. Някой път си седят и ядат и изведнъж почват да чупят. Ей, брат му е пред мен. Прави същото, седи си и почва да чупи. Даже някога викаме и Бърза помощ. Имат документи от София от психото. И тримата – Северин, брат му и сестра му, не са добре. Пият хапчета за спокойствие, но майка им не им дава хапчетата“, поясни още Асен, в отговор на въпрос дали това ще бъде основната защитната версия на Северин.

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук