Ексклузивно! Приключи ли всичко? Гришо теглил шута на Никол заради друга…

0
1424

Двамата не били заедно вече повече от месец

Григор Димитров и Никол Шерцингер са се разделили още преди повече от месец. Новината съобщиха пред БЛИЦ достоверни източници, приближени до най-добрия ни тенисист. Дали обаче всичко е временно или за постоянно, можем само да гадаем.

„Много е трудно да се научи пълна информация. Гришо не е толкова открит, когато става въпрос за личния му живот. Което си е повече от нормално. Но е факт, че от  началото на септември те не са се виждали и чували. Да не говорим за интимности. Възможно е още утре да ни изненадат, публикувайки обща снимка, на която са прегърнати. Но е сигурно, че се бяха изпокарали”, твърдят запознати.

Упорито се говори, че Григор първи се осмелил да тегли чертата. Той държал на голяма, истинска връзка, в която освен секс да има и още нещо изключително важно – любов. Голяма и то…

Гришо си давал сметка, че повече нямало какво да получи от Никол. Пренаситил се от нея, след като доста време са заедно.

Освен това палавата Шерцингер напоследък не му помагала, а точно обратното.

„Донякъде и тя има вина за слабата му форма напоследък. Между тях очевидно са започнали да пламват искри, което няма как да не се отрази на психиката му по време на състезания.  Има и нещо друго – родителите му, усещайки какво се случва, са го посъветвали да гледа преди всичко себе си и да не излага кариерата си на риск. По-твърд в това отношение бил баща му Димитър Господинов”, добавят източниците ни.

Паралелно с написаното дотук върви и слухът, че хасковлията хлътнал по друга жена, която набирала популярност в областта на спорта.

Самата Никол не приела тежко раздялата. Напротив – след като известно време се сърдела на Гришо, му предложила да си останат само приятели. Да се виждат понякога, но само толкова…

„Така че, даже и да забележите скоро снимка, на която са заедно, това не означава, че продължават да бъдат гаджета. Е, ако фотосите са изключително интимни, значи пак са се събрали. С две думи – всичко е много непредсказуемо. Всичко е предпоследно при тях. Но все пак сме склонни да прогнозираме, че едва ли ще се съберат отново в леглото. Нека обаче уточним, че прогнозираме, защото на този свят стават всякакви неща”, казват още информаторите на БЛИЦ.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук