Задържаха 11 души заради ЦСКА – „Левски“

Други 19 души не са допуснати до стадиона заради нетрезво състояние

0
16913
Снимка: Lap.bg

Общо 11 души бяха задържани във връзка с дербито на кръга между ЦСКА и „Левски“, завършило 0:1, съобщават от СДВР.

Преди, по време и след футболната среща между двата тима не бяха допуснати нарушения на обществения ред в София. С оглед засилен контрол, ръководството на СДВР създаде необходимата организация и предприе превантивни действия.

В района на Националния стадион „Васил Левски“ бяха изградени контролно-пропускателни пунктове. При извършените от служителите на СДВР проверки преди началото на мача, бяха задържани общо 11 души. Трима от тях са заловени с наркотици, двама носели забранени предмети и вещи (пиротехника, нож и маска), трима – без документи за самоличност и един, опитал се да влезе въпреки наложена забрана. Последните двама са задържани след края на футболната среща, защото са възпламенили пиротехнически изделия при придвижването си към стадиона. На всички задържани ще бъдат наложени глоби и забрани по Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия.

На стадиона не са допуснати да влязат и 19 зрители във видимо нетрезво състояние.

Феновете напуснаха стадиона без инциденти.

Към момента няма нарушения на обществения ред по улиците в района и в посоките на изтегляне на привържениците на двата отбора.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here