ИЗВЪНРЕДНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Тумба нагли роми смляха от бой две карловски момчета

Трима или четирима от ромите са били арестувани

0
15664
Цигани биха с лопати полицаи! Снимка/източник: ovarna.bg / архия

Страшен екшън се е разиграл в събота вечер в Карлово, научи Информационна агенция „Дейли Прес“.

Панайот и Божидар, на по 22 години, са били зад местното читалище, когато срещу тях се задали двама циганина. Те започнали да свирят срещу момчетата и да се заяждат с тях.

Панайот и Божидар им отвърнали, съобщава „Блиц“.

Ромите носели стъклени бутилки, с които се опитали да нацелят главите на момчетата, допълва агенция „Блиц“.

Минути след това започнал бой, пристигнали още 10-ина роми. Едното момче успяло само да прошепне на приятеля си: „Бягай, много са”. Панайот бил ударен по ръката и насинен, счупили му и очилата, но за щастие се разминал без големи травми. 

Бягайки обаче, Божидар се спънал и паднал. Тълпата разбеснели се цигани скачала върху главата му, смляла го от бой и го влачила поне 500 метра до центъра на Карлово. За съжаление, свидетели на грозната случка не се намесили, а просто снимали с телефоните си.

В това време Панайот се обадил на 112 и пристигнала полиция. Трима или четирима от ромите са били арестувани. Когато Панайот отишъл с приятелката си, за да  дава показания, арестуваните показали среден пръст на момичето.

Божидар е бил откаран с линейка в Университетска болница „Св. Георги” в Пловдив, където му е била оказана спешна помощ. По-късно момчето е настояло да бъде изписано и в момента лежи в дома си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук