ИЗВЪНРЕДНО! МВР ПРЕД DAILYPRESS-bg.com: Няма данни за напрежение в русенския кв. „Тракция“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

От пресцентъра на МВР твърдят пред репортер на Информационна агенция "Дейли Прес", че няма информация за възникнало сбиване

0
10781
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Полицейски патрули и служители на жандармерията са изпратени в русенския кв. „Тракция“ за осигуряване на спокойствието на жителите. Това съобщиха от пресцентъра на МВР Информационна агенция „Дейли Прес“.

Към момента няма данни за напрежение, след като в късния следобед група мотористи е преминала през квартала без да създава безредици. Няма информация за възникнало сбиване. 

Агенция „Дейли Прес“ припомня: 21-годишният Северин Красимиров, който е задържан за убийството на журналистката от Русе Виктория Маринова, е живеел в русенския кв. „Тракция“. Министърът на вътрешните работи Младен Маринов обясни, че Красимиров е бил задържан във вторник вечерта от немската полиция, в следствие на искане от българска страна. Задържаният има криминална регистрация за кражба на цветни метали. Иззети са веществени доказателства, свързващи лицето с убийството. Има наличие на ДНК материал върху дрехите му от жертвата и от него. Има негов ДНК материал и върху жертвата. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com)
Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com)
Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“ (dailypress-bg.com)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук