Изненада! 95-годишен старец възкръсна на собственото си погребение

0
3112

95-годишен мъж шокира семейството си, след като се събуди на собственото си погребение, въпреки че е бил обявен за починал. Будх Рам Гуджар припаднал в неделя в дома си в Северна Индия и така и не дошъл в съзнание. Близките му повикали лекар, който го обявил за мъртъв, съобщава „Таймс ъф Индия“.

Местният свещеник бил повикан, за да води траурната церемония, на която, според традицията, членовете на семейството трябва да обръснат главите си като символ на тяхната скръб.

Най-възрастния син на „покойника“ – 65-годишният Балу Рам, разказа, че семейството се приготвяло да измие тялото на покойника, както 0повелява обичаят. Но когато започнали да изливат вода върху него, тялото на 95-годишния мъж започнало да помръдва и след няколко минути той дошъл в съзнание.

„Свещеникът вече беше започнал с ритуалите, а бръснарят беше обръснал главите на мъжете в семейството“, казва Балу Рам. „Тъкмо щяхме да мием тялото, както повелява обичаят преди процесията“, добавя той.

Шокираните членове на семейството завели стареца да си легне и той заспал доволно. Те обявиха, че това е много щастлив ден за тях и че дори планират да направят парти по случая.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук