Лиляна Павлова: Предпочитам Истанбулската Конвенция пред ненаситни пенсионери, които само ламтят за пенсии

0
1962

Има определен заговор срещу българското Председателство, и в него са вложени доста ресурси, заяви в Брюксел евроминистърката Лиляна Павлова.

Участват ясни ретроградни и про-руски сили – пенсионерите, на които никога нищо не им е достатъчно, петата колона на Москва и фашистки анти-гей организации, обясни тя.

 

 

„Но аз лично съм направила своя избор, и той  Европейското бъдеще на България. Аз предпочитам Истанбулска конвенция и Председателство, пред ненаситни старци и мужици-хомофоби“ – каза министърката.

 

 

Конвенцията не е направена специално за гейовете и джендърите. Но е факт, че косвено защитава техните интереси. Това е правилно, това е европейско, трябва да го подкрепим. Аз с 2 ръце съм за това. Европейските ни партньори ни поддържат, твърда бе Павлова.

Жената явно е последователна, защото наскоро стана ясно, че в университета, в който баща и е заместник-ректор, е въведена специалност по „джендър-педагогика“. Явно крушата не пада по-далеч от дървото.

„Председателството е историческа рядкост. Заради него дори бих намалила пенсиите и бих взела заем. Не може такъв шанс да се погубва с популизъм и хомофобия.“

Павлова обаче не уточни, готова ли е тя после да плаща заема.

А пенсионерите вече нямат думи, след като не минава седмица, без нахаканата министърка нещо да ги нападне и линчува публично…
Източник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук