ПОБЕЛЯХМЕ! Коза роди човек! Шокиращи снимки и видео!

0
735

Коза във Филипините роди страховито човекоподобно същество. Странната твар се е появила в провинция Султан Кударат.

40-годишната стопанка на козата Жозефина Репик и семейството ѝ, както и всички местни жители, са в шок и смятат, че ужасяващото същество е предвестник на нещо много лошо, пише Daily Mail.

Козата родила с цезарово сечение.

 

Всички присъстващи на раждането се вцепенили от ужас, когато втората ѝ рожба се появила на бял свят. Освен, че се родила огромна, тя наподобявала човек и прасе и нямала никаква козина.

 

За съжаление, и майката, и рожбите ѝ починали след раждането. А местните започнали да се стичат към дома на филипинката, за да видят странната твар. Хората решили, че „мутант демон” е бил прокълнат и ще донесе само беди, пише Факти.бг.

„Бяхме шокирани. Всички съседи дойдоха до нас, за да видят новороденото животно.

Никой не знае какво е то, но със сигурност не е коза. 

Това е ужасно. Всички сме любопитни защо се случи това и наистина ли ще ни донесе нещастие”, разказва притеснената стопанка.

През това време, необичайното явление е на път да си намери обяснение. Според специалист от местния институт по зоология, плодът е бил подложен на генетична мутация в утробата на майката. Не е изключено козата да се е заразила с Pифт-Baли треска, пренасяна от комари, което е довело до нарушения в развитието.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук