ПЪРВО В DAILYPRESS-bg.com! Един дол дренки! Олигарсите заплашиха майките на деца увреждания с контрапротест от 25 хиляди души! Домуса връща услугата на Симеонов! (ВИДЕО)

След едни опростени 58 милиона лева

0
83948
Лидерите на "Обединени патриоти" - Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Валери Симеонов за пореден път намери здрав гръб лицето на олигарсите, наречени за парлама работодатели, видя Информационна агенция „Дейли Прес“ днес.

Фокусът от натиска на улицата не бил насочен в правилната посока, констатира Васил Велев от АИКБ. А тя била към икономически растеж, докато натискът бил за разпределяне на блага.

Този уличен натиск, тези протести няма да ни доведат до добро, искаме стабилност на правителството, добави и шефът на КРИБ Кирил Домусчиев.

Проблемът с тяхното интегриране не се решава чрез квоти и забрана за освобождаване, а чрез адаптиране на работната среда, добави Велев. Глобата в проектозакона за хората с увреждания в размер на 30%, ако бизнесмен откаже да ги назначи, била един нов данък.

Ние срещнахме пълно разбиране с вицепремиера по всички въпроси и това не е случайно, добави Кирил Домусчиев, като изтъкна, че като човек от бизнеса той лесно разбирал проблема на бизнеса.

Олигарсите и Симеонов са на едно мнение срещу повишаването на максималния осигурителен праг на 3000 лв. и срещу продължаването на плащането на първите три дни от болници.

Някак си завоалирано прозвуча ясната заплаха на оялите се олигарски, че ще изкарат 25 000 души на контрапротест срещу майките.

След това не се чудете защо ГЕРБ печели.

Просто има няколко по 25 хиляди олигархични гласа.

Видео: Петър ХРИСТОВ, ОПЕРАТОР НА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС“ / София, Министерски съвет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук