САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Депутат на Валери Симеонов с още по-скандален пост срещу хората с увреждания!

"Системата ни убива!"

0
14464
Топ журналистът ни Тодор Стефанов с Надежда Димова

Депутатът от „Обединени патриоти“ и квотата на НФСБ Петър Христов Петров, публикува скандален пост срещу хората с увреждания, видя първо Информационна агенция „Дейли Прес“.

Петров е известен в средите на НФСБ като наколенкаджията и явно е решил да демонстрира на партийния си вожд Валери Симеонов, че и той като него е без морал.

Публикуваме и неговия скандален пост без редакция:

„Системата ни убива“!!! – протестният надслов. Манипулация?! Да, несъмнено! Защото това е само част от истината. Пълният текст е следният: „Системата ни убива всеки месец с по 1200 лв“!!! Казионна телевизия БТВ, събота, 9.00:Предаване с надпис – „Изповед на един уж болен човек“. На екрана млад мъж в силата си, с тъмни очила. Разказва как въпреки слепотата си, се справя успешно с живота . Манипулация??? Да 100%. Обидно е да сложиш надпис пред човек, който не го вижда. Обидно е да го представяш като „уж болен“. Той не е! Неморално е да го вкарваш в схемата на онази група по-горе, която лъже с протеста си под наслов „Системата ни убива!“ Онази група не казва цялата истина, тя не иска да се справя с живота, иска от нас да й плащаме пари и то много пари, докато членовете й са живи – майки на деца на по 50-60 години, няма значение.“

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук