Симеонов избрал Николова, защото била професионалист. Между тях нямало химия и помисли дори

0
331

Марияна Николова е изключително добре подготвен администратор и професионалист.

Нямам лични отношения с тази жена, нито помисли дори.“

Това каза пред журналисти в парламента бившият вицепремиер Валери Симеонов по адрес на доскорошната шефка на кабинета си Марияна Николова, която зае мястото му в правителството.

Той отрече публикациите в медии, според които двамата с Николова имат интимни отношения. „В отношенията между двата пола трябва да има и химия, а в случая няма“, добави той.

Симеонов обясни, че Николова е участвала в реализацията на много от предложенията му като вицепремиер. „Тя е юристка, подготвяла абсолютно всяко решение.

Нямате идея в колко възлови и тежки проблеми за държавата е участвал кабинетът на вицепремиера. За чистотата на въздуха, промените в наредбата за твърдите горива, както и всички свързани с екологията проблеми“, изреди той.

Лидерът на НФСБ каза още, че не се сърди на коалиционния си партньор в „Обединените патриоти“ Волен Сидеров, че не е участвал в това, че не е участвал в гласуването на рокадите в кабинета. Нямал проблем и с това, че лидерът на „Атака“ не е подписал предложението Николова да стане вицепремиер.

„Няма такава група, в която да няма конфликти и противоречия, и в ГЕРБ има, и в БСП има“, каза той по повод напрежението в „Обединените патриоти“.

Симеонов се закани и че ще съди депутати заради думи по негов адрес.

Заканата му беше по адрес на Веселин Марешки и изказванията му за кокала, чийто пластмасов прототип дори размаха в кулоарите преди седмица./informran.net/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук