Щерката и жената на Камен Балбузанов пеят с Камелия! От ареста Куката им заръчал да живеят на макс (СНИМКИ)

0
72738

Съпругата и дъщерята на Камен Балбузанов – Куката не спират да пилеят парите му по кръчми, узна Информационна агенция „Дейли Прес“.

Преди две седмици Стела и Естел били в хитова столична дискотека на участие на певицата Камелия. Дъщерята на Куката е огромен фен на поп фолка и дори прави първите си опити с микрофона, защото мечтата й е да пробие на сцената. Майката на Естел и съпруга на Камен отдавна се познавала с изпълнителката, писа „Галерия“.

Заедно с дъщеря си дори изпълнили едно от хитовите парчета на Камелия. Жена от тяхната компания имала фотосесия, докато са на сцената, за да могат да публикуват кадри в социалните мрежи.

Жената и щерката на Куката неслучайно обикалят по кръчмите и живеят пълноценно. Точно това била заръката на главата на семейството при едно от свижданията още през 2016 година. Балбузанов не искал да страдат и да го чакат вкъщи, защото това нищо нямало да промени.

За последно двете мацки от Плевен се прочуха през лятото, когато ГДБОП атакуваха къщата на Митьо Очите в морското село Кошарица. Тогава антимафиотите не хванаха гангстера от Бургас, защото вече беше избягал в Турция, но в една от стаите откриха семейството на близкия му приятел Камен Куката. След като прибрали Камен през 2016 г., точно Очите поел грижите за Стела и Естел.

Пред очите на дамите заловили Куката през 2016 г., когато той се опитал да избяга, но несполучливо, като скочил по бельо по козирката на кооперацията, където се намира апартамента му в Плевен. Само седмица след зрелищния арест двете се върнали към светския живот по заведенията. Дори на свиждания не му ходели толкова често, колкото могат да бъдат видени из клубовете.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук