DAILYPRESS TV

Ангел Джамбазки срещу журналистът Тодор Стефанов: Не си ми интересен! (ВИДЕО)

„Не си ми интересен“! Това заяви Ангел Джамбазки на журналистът Тодор Стефанов, предаде телевизия „Алфа“.

Долната лъжа, която яростно се тиражира от медиите, а именно, че Ангел Джамбазки ще бъде домакин на конгреса на АКРЕ в София бе разобличена още в събота. Вече стана ясно, че годишната среща на Европейските консерватори и реформисти ще се проведе в София, но на 22 март, а официален домакин ще бъде евродепутатът Николай Бареков.

Говорители на конгреса ще бъдат мастити консерватори като председателят на Алианса Ян Захрадил, изпълнителният директор на формациятa Ричард Милсъм и евродепутатът Николай Бареков.

По всичко личи, че Джамбазки е решил да лъска имиджа си, представяйки се пред обществото като успял и уважаван консерватор и евродепутат, какъвто иначе не може да се похвали, че е. Тежките комплекси от собствените му неудачи казват думата си.

Завидял на приноса и успехите на колегата си Николай Бареков, малкият човек се опита да припише неговите постиженията на себе си, за да се почувства по- значим в собствените си очи.

Конференцията, която се проведе в събота, организирана от Ангел Джамбазки няма нищо общо с АКРЕ и консерватизма като цяло. На нея присъстваха само българи, а официалният гост Красимир Каракачанов дори не си направи труда да уважи съпратиеца си А. Джамбазки. За сметка на това, гости бяха съмнителни личности като Жоро Тръбата от ГЕРБ и представители от Сараите.

Съвсем в правото си като единствения легитимен член на АКРЕ и част от ръководството, евродепутатът Николай Бареков коментира жалката пародия, иницирана от малкият човек с цел пиар.

Ето какво написа Бареков:

Както ви казах, “годишната конференция на АКРЕ и на Джамбазки” във Военния клуб се оказа жалка сбирка на няколко души от екипа му и двама-трима от Сараите. Без нито един гост от ЕП или поне колега от АКРЕ и ЕКР. Дори Каракачанов бойкотирал, но пък се домъкнал Жоро Тръбата, виден “консерватор” от ГЕРБ. Така конгресът или конференцията, за която пръснаха десетки хиляди евро за реклама в билбордове и медии от ВМРО, се оказа на ГЕРБ и на бившите отцепници от коалиция ББЦ Румен Йончев и някои други, близки до ДПС. Ще посъветвам колегите от АКРЕ да си потърсим правата за злоупотреба с нашето име от страна на личности, нямащи нищо общо с консерватизма.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top