АНТОН ТОДОРОВ: РУСИЯ АКТИВИРА РАДЕВ ДА ТВЪРДИ, ЧЕ ХАЗНАТА Е ПРАЗНА

0

Антон Тодоров не пропусна да направи коментар за изказването на Румен Радев относно празната хазна направено от президентът в Благоевград.

Според агент Рудолф, Русия явно е активирала освен Covid 19 в Европа и множество внедрени политици в целият ЕС, за да се стигне до разпада му.

Да твърди, че хазната е празна при положение, че всички знаем, че държавата просперира и хазната е пълна и че всички в ЕС ни хвалят за резултатите, които постигаме всяка година във финансов аспект е типично за агент на руските тайни служби, който цели разпада на ЕС и убиването на демокрацията в България.

Трябва внимателно да се следят изявите на човека на червените  комунисти случайно попаднал за нещастие на България в президентството, защото тези му изказвания, могат да повлият на някои по лабилни психики в момент на криза, които да предизвикат улични протести против стабилното управление подведени от лъжите му.

Искам да успокоя всички, че пари в хазната има, правителството и Бойко Борисов мислят за нас и мъдро ще ни преведат и през тази криза, която засегна целият свят, само с единство можем да се справим не само с корона вируса, но и ботуша който пак се опитва да ни стъпче от Москва.

News24sodia.eu

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.