АТАКА връчи още 3 стипендии в Русе

0
677

АТАКА връчи още 3 стипендии на студенти. Този път инициативата на партията се проведе в Русе.
„Решихме да подпомагаме младите хора на България, да останат в страната, да си завършат образованието у нас, а не да бягат в чужбина”, каза зам.-председателят на АТАКА Десислав Чуколов.
„Много съм щастлива от този жест на АТАКА, искам да се реализирам в България”, каза едната стипендиантка Стефани.
„Благодаря на партията, че влага в бъдещето на младите хора”, сподели Деница, която учи за медицинска сестра и е категорична, че ще остане в страната.

Бъдещият икономист Тодор, който получи стипендия, също благодари на АТАКА. По думите му инициативата на партията е изключително добра, защото младите са бъдещето на България.
В Русе водачът на листата на партията за евровота д-р Георги Димов поздрави всички българи с празника на светите братя Кирил и Методий. Той се възмути от изказването на турския посланик у нас Хасан Улусой, че трябвало задължително да се изучава турски език в България. „Точно на тази дата беше свръх наглост изявлението на турския посланик. Българският език е нашият национален език. Българският език е част от нашата нация и стожер на нашата нация”, подчерта Димов.

Първият в листата на АТАКА за евроизборите призова избирателите да гласуват с №14 на 26 май, ако искат страната ни да не е територия за американски бази.
В заключение Димов припомни, че АТАКА внесе призив до председателя на Еврокомисията за предоговаряне на договора ни с ЕС и въвеждането на общоевропейска минимална заплата и пенсия за всички страни-членки.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук