Бесен скандал на Слънчев бряг! Бизнесмен наплю рускиня, защото „ненавижда Русия“ (ВИДЕО)

0
1427

Той започна да ме хваща за ръцете, отскубнах се, при което започна да ми крещи

Собственик на заведение в Слънчев бряг наплю рускиня с дете в количка. Олга М. за първи път почивала със семейството си в България, пишат медиите. 

След като мъжът й трябвало внезапно да се върне в родината, тя се скарала със собственика на заведението, който й обяснил, че ненавижда Русия.

Олга, детето й, което било в количка и нейна приятелка се разхождали из Слънчев бряг. Опитали да минат през кафе Coco Loco Bar-Grill, което имало масички на тротоара.

В противен случай трябвало да слязат направо на улицата. В този момент, според разказите на младата жена, към нея се приближил мъж, който започнал да я заплашва и оскърбява. Когато Олга го помолила да се успокои и просто да й позволи да мине, мъжът я хванал за ръцете и почнал да я заплюва в лицето.

„Той започна да ме хваща за ръцете, отскубнах се, при което започна да ми крещи: „Махай се оттук“. Помолих го да ме пусне, а той ми се изплю в лицето, отправяйки ми всякакви расистки обиди“, твърди Олга.

„Вече на видеото се вижда как моята приятелка се опитва да ме защити и започва да говори с него на английски, че не може да има такова поведение. А той ни казваше: „Вие сте противни хора, долни руснаци. Противно ми е, в заведението ми могат да седят само украинци, не уважавам руснаците“, добавя рускинята.

След този инцидент Олга се е обърнала към Консулството на Русия, което от своя страна е отправило жалбата й в местната полиция. Но след този случай никой не се е свързвал с нея, твърди тя.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.