Билколечителят Саркис Инджиян: Лекувам успешно рак!

0

1 година след терапията трябва да се спазва много строга диета, ако човек иска да живее, обяснява пред „Доктор“ специалистът по биорезонансна диагностика

Саркис Инджиян е член на научно-методическия състав на Националния институт по ултрасензорна медиаторика и феноменология. Член-кореспондент е на Международната академия по информатизация към ООН. Обучавал се е в Русия и Украйна.

Завършил е пълния курс за биорезонансна диагностика и корекция на биоенергийния фактор при човека. Разработил е методика по биорезонансна диагностика и корекция на биополето при човека. Работи по програма билкови продукти и тинктури за профилактика и укрепване на имунната система. Практикува в България, Македония, Гърция и Израел в областта на ендокринни, онкологични и гинекологични заболявания, епилепсия, стерилитет, кисти, миоми, костно-ставни и кожни болести, почистване на черен дроб, бъбреци, жлъчка, без оперативно отделяне на камъни. Работи съвместно с лекари, практикуващи медицина, с нови технологии и научно доказани алтернативни методи. Прилага уникален метод, разработен и утвърден в практиката, включващ билколечение, водотерапия, хомеопатия, психо- и енерго-терапия за балансиране на енерго-информационната матрица на човека.

Саркис Инджиян е сред 18-те билколечители в България, на които им е позволено по закон да практикуват.

– Г-н Инджиян, вие се определяте като ултрасензорен медиатор. Бихте ли пояснили какво значи това?

– Това означава, че работя повече безконтактно, със силата на енергията. Всичко, което правя, е чиста физика, няма връзка нито с “горе”, нито с “долу”.

– В какво по-точно се изразява тази “чиста физика”?

– Всичко се крепи на физични закони. Това искам да кажа.

– Заболяванията – също?

– Естествено. Заболяванията са повече фактор на външната среда, на нас самите. На всички е известно, че 85% от човешкото тяло е вода, течност. Водата е най-добрият носител на информация. И много зависи от нас как я зареждаме с тази информация и какво може да стигне нашето тяло.

– Това ли ви дава основание да казвате, че няма нелечими болести, стига да не са в последен стадий?

– Казвам, че няма нелечими болести, защото имам много реципиенти (не мога да говоря за пациенти, тъй като аз не съм лекар), на които са им давали 4-5 дни живот, а те си живи и здрави и досега -години наред. Голям успех имам при онкологичните заболявания в последно време. За наша най-голяма радост от 12 човека -11 са спасени. Единият си отиде по собствена воля, защото не спазваше диетата и препоръките, които му бях дал. Една година след терапията трябва да се спазва много, много строга диета, ако човек иска да живее, разбира се.

– Кой не иска да живее? Може би някои хора просто са се уморили да се борят…

– Не бих казал. Случаят, за който говоря, дори звучи малко смешно. Последните изследвания на човека бяха напълно нормални -нямаше никакъв помен от онкологичното заболяване. Бях му казал изрично, че една година трябва да бъде на много строга диета – хранене без белтъчини, защото раковите клетки се хранят с тях. Но когато човек се почувства малко по-добре, забравя за препоръките. Седнал нашият човек и изял една цяла тава със свински пържоли и ребърца! И беше до там…

– Бихте ли уточнили при тези 11 човека преди колко време сте им прилагали лечението? Знам, че преди да започнете лечение, пращате пациента на изследвания, след като го приключите, отново изпращате човека при лекар-специалист да му се направят изследвания. При тези 11 човека също ли постъпихте по този начин? 

– Има хора, които вече 7-8 години са живи и здрави. Ако човек спазва препоръките ми след лечението, оздравява. След година-година и половина излиза напълно от това състояние и живее нормален живот. Стига да може да устиска и да спазва диетата. Моята работа е невъзможна без официалната медицина.

Цялото интервю с билколечителя Саркис Инджиян можете да прочетете в новия брой на в.“Доктор

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.