Борисов избухна: Хубаво е, че Слави се е извинил за Руди Гела, но Лена… ВИДЕО

0
231

Призовавам за пореден път Радев да изкара бюджета и финансовото състояние на страната. То е в катастрофа, заяви лидерът на ГЕРБ

Ние сме обеднели 4 пъти. Това показва тоталния провал на всички управляващи за тези две години. Защо намалиха мандатите в Плевен? Защото районът обезлюдява. Ако беше лесна магистралата за правене, Тодор Живков нямаше да я направи само до Правец. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с избиратели в Плевен.

„Вие сте три пъти по-бедни, от тази страна на планината. Затова ви взимат мандатите. Защото сте незначителни. Пуснеш bTV- Шишков. Снощи се прибирам – пак Шишков. Един красив, а нито един журналистически въпрос към него. Как не ви е срам? Как може да не питате какви пари е дал на тази фирма? Но съм възмутен – една – другата. Красавец, непостроил нищо. Дупка-яма“, посочи Борисов.

„Призовавам за пореден път Радев да изкара бюджета и финансовото състояние на страната. То е в катастрофа. Уважаваната Лена Бориславова казва, че ГЕРБ страхували хората.

Не е вярно. Те знаят, че ГЕРБ ги бие. Една госпожа от ПП вчера пуснала за нов „Магнитски“. Вчера помолих нашите хора да попитат американското посолство да попита има ли право да уведомява която и да е политическа сила за подобни неща“, обясни той.

Той каза още, че Кирил Петков винаги се обърква: „Затова ги няма. Затова се скриха зад Лена Бориславова сутринта„.

„Хубаво е, че вчера Слави Трифонов се е извинил за Руди Гела. И ние имаме за какво да се извиним. Но, като гледам листата, е добре. Без „Хемус“ Северът няма никакъв шанс“, каза Борисов. 

„Ние оцеляваме, не сме в рецесия само заради войната в Украйна. И второто – ние сме най-големия износител на ток“, категоричен е Борисов.

Той изтъкна, че кандидат-депутатите в листата на ГЕРБ-СДС в Плевен са по-млади и по-умни от Кирил Петкови Асен Василев.

„Светът така е разделен, че който ви каже, че ще има АЕЦ „Белене“, ви лъже. Всичко е под санкции. Няма как да дойде инженер. Затова приехме закон и в Козлодуй ще правим да нови ядрени реактора“, обясни лидерът на ГЕРБ.

Той обеща, че ГЕРБ ще направи всичко възможно след 2 април да има правителство. „ПП са в същата ситуация, в която ние бяхме преди 2 г. Всички можеха помежду си, но не искаха с ГЕРБ.

Сега всички можем помежду си, но никой не иска ПП. Това е патова ситуация. На Радев му е много трудно. Когато отиде някъде и знае, че няма партия, а трябва да разчита на нашия отговорен държавен дълг. Целият ангажимент е негов. ПП-тата му скачат. Той, за да им угоди, праща Шишков по телевизиите“, посочи той.

Борисов коментира и пресилените хвалби за успехите на предишното правителство в сферата на инфраструктурата: „Слушам ги като опитен човек, знаейки че това не може да стане. Обаче този апломб – Кирил Петков излиза със самолет за Скопие! Страховита работа!

Един плет и край, кацнаха. Вечерта репортаж, пак гледам – летище Русе, става летище, почват да кацат самолети. Паралелно от едната страна фериботи, от другата – летища. Тоя наивен български народ ги гледа и вика: Ей, тия  млади, от „Харвард“ дошли, па сигурно може. Може, когато цъфнат налъмите!“, заяви той.

„Ние в момента трябва да мислим само как да оцелеем. За такива – тунели, мостове, или американски надзор довеждаме, ако строим нещо да гледат, или не се занимаваме“, допълни той.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7

/blitz.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук