Ботев става на 106 години днес, фенове готвят празник на Колежа (ВИДЕО)

0
469

Най-старият клуб в България Ботев Пловдив става на 106 години днес, 12 март. По този повод жълто-черните фенове отправиха специално обръщение, с което призоваха всички поддръжници на тима да се съберат и да отбележат клубния празник.

Те приканват запалянковците отново да напълнят стадион „Христо Ботев“, на който се очаква специална хореография в чест на рождения ден на клуба.

Ето какво се казва в призива на Клуба на привържениците на Ботев:

Скъпи ботевисти, в понеделник нашият любим клуб навършва 106 години от своето основаване. По първоначална програма трябваше да посрещнем Славия в първи полуфинал от турнира за Купата на България, където щяхме да отбележим тази паметна дата в историята на българския футбол. Поради промяна в програмата тези планове пропаднаха.

Но няма нищо, това не може да ни спре. Гостуваме на Верея в понеделник от 17:30 ч. Призоваваме всички, които могат, да дойдат на мача, където ще подкрепим Ботев, след което всички присъствали и тези, които не могат да дойдат в Стара Загора, ще се съберем в 20:30 ч. пред входа на нашия дом – ст. „Христо Ботев“, където малко по-късно ще отпразнуваме рождения ден на Ботев Пловдив.

Шоуто е гарантирано! Очакваме Ви!

А ето как феновете на Ботев отбелязаха 105-годишнината на Ботев на 12 март, 2017 година:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук