Бременната Диди от Костенец убила ревнивия си любовник с 11 удара с нож

0
221

Даниела Иванова остава в ареста, пише 24chasa.bg..
24-годишната Даниела Иванова от Костенец е намушкала приятеля си Тихомир Дринков 11 пъти с нож. Кълцала го по тялото и по главата. Това стана ясно в Софийския окръжен съд в четвъртък. Младата жена твърди, че той я е нападнал и го е убила при самоотбрана.

Двамата били гаджета от няколко години, често се карали. Разделяли се и пак се събирали. Родителите на Тихомир били против връзката им, защото е ромка. В неделя Даниела поканила гости вкъщи за купон, но не и Тихомир. Малко преди 21 ч той се появил пред дома ѝ. Бил нервен и ядосан. Потърсил любимата си. И двамата били пияни. Тогава той извадил нож и посегнал към корема на Даниела. Сборичкали се и в суматохата тя взела острието и започнала да нанася удари по тялото и главата му. После скрила ножа. След убийството свидетел показал къде е хладното оръжие.
Тихомир много обичал Диди, но и често я биел. Причината била патологичната му ревност. Тя била известна като лека жена в градчето, приписвали ѝ връзки с много мъже. Проблемът се появил, когато обявила, че е бременна. Тихомир обаче не бил сигурен, че е била интимна само с него.

В четвъртък защитата на Даниела не представи документи за бременността ѝ, въпреки че прокуратурата го посочи като факт.

“Това е, случило се е. Защитавах се”, каза тя пред магистратите, които я оставиха за постоянно в ареста. Даниела отрича да е имала друг любовник освен Тихомир.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук