БРУТАЛЕН СКАНДАЛ! Кирил Петков отива в АЕЦ “Козлодуй” да уволни директора, ако не подпише договор за американско ядрено гориво!

0
157

Горивото на “Уестингхауз” не е лицензирано, Петков отново се готви да наруши закона!

В последния ден на своето властване Кирил Петков отива на проверка в АЕЦ „Козлодуй“, като единствената му цел е спешното уволнение на шефа на АЕЦ „Козлодуй“, който очевидно пречи на неговите задокеански приятели.

В редакцията ни постъпи сигнал от работещи в АЕЦ „Козлодуй“, пожелали анонимност. Публикуваме писмото без редакторска намеса, защото смятаме, че темата е от особена важност за българското общество и се нуждае от осветляване.

Пиша на единствената останала независима медия в България!

Не е зле да проверите защо Просто Киро идва днес на посещение в АЕЦ Козлодуй. Ще води със себе си и представители на американската компания Уестингхаус.

Целта е със заплахи и изнудване да принуди ръководството на АЕЦ да подпише обвързващ договор за закупуване на американско ядрено гориво, преди то да е лицензирано от българския ядрен регулатор.

Ръководството на АЕЦ е в паника, а служителите са сковани от страх!

Сделката е за стотици милиони левове, сещайте се каква е комисионата на бандата харвардски лъжци и измамници. Просто Киро е поел твърд ангажимент да принуди АЕЦ да подпише договора преди да е паднал от власт. Очевидно страхът от хората, пред което е поел този ангажимент е по-голям от страха от разобличаване. И не става въпрос за диверсификация, а за ПАРИ, за МНОГО ПАРИ!

И затова държачът на парапети бърза – защото му остават броени дни на власт. Не го интересува нищо освен далаверата – дори и с цената на нов Чернобил.

Бърза, защото не знае какво ще стане утре и дали няма да дойдат на власт политици, които милеят за България. Не знае дали в процеса на лицензиране американското гориво ще бъде одобрено или не. Не иска да чака още две години за завършване на лицензирането, а иска парите СЕГА!

Ако сега аецът плати стотиците милиони, може да се окаже, че е платил за нещо, което няма да бъде използвано, но после отказване няма – неустойките са огромни.

Тук в АЕЦ цари атмосфера на страх и ужас, всеки се страхува за работата си и за хляба на семейството си и затова всички мълчат. Аз също рискувам много, защото ако ме разкрият ще трябва да се моля да се отърва само с уволнение. Когато са намесени интереси за стотици милиони, може да те сполети и съдбата на бившия директор на централата Георги Дичев, който загина в катастрофа при много съмнителни обстоятелства.

Вярвам, че и ръководството на АЕЦ има същите страхове и затова не смее да се обади и да потърси помощ от медиите.

Хора, помогнете! Няма ли патриоти и родолюбци в тая нещастна държава, които да спрат мафията? Къде е Нинова? Защо предава интересите на БСП и хилядите нейни членове, защо продава България на американците? Къде са патриотите от Възраждане? Къде е президентът Радев? Защо наблюдава безучастно как джендъри, харвардци, умни и красиви подлоги продават Майка България?

Къде си, Бойко? Защо оставяш башибозукът да вилнее над бащино огнище? Спомняш ли си как жените в стола на АЕЦ преди години се блъскахме да те докоснем? Защо ни изостави? Има ли въобще МЪЖЕ в тая държава?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук