Ванга, Дънов, Севрюкова: Трета световна война ще има, българите да се приберат до 2025 г!

0
1947
Светът сякаш започна да се разпада, и то съвсем видимо, пред очите ни.

Политиците не могат да се справят с грозната непредвидимост на събитията около нас. Божествено ли е предопределен краят на човешките илюзии? Сбъдват ли се предсказанията за Края на човечеството? Много от пророчествата за световен катаклизъм, на които довчера гледахме с насмешка, днес започват да ни плашат, защото стават реалност.

Тайното пророчество от Фатима

През един майски ден на революционната за Русия и света 1917-а, три овчарчета на възраст между 7 и 10-години от град Фатима в Португалия стават свидетели на силно сияние насред полето, където били извели овцете на паша. Уплашени, децата паднали на колене и закрили очи от страх, но чули един мил глас да им казва, че Светлината, която виждат, е Божията майка Св. Богородица. По-нататък, в продължение на половин година, Св. Дева Мария им предала три пророчества за бъдещето на света.

Казала им също така, че скоро ще прибере две от децата „при себе си”. Това се сбъднало – 2 години след първото знамение умира момченцето – Франсиску, година по-късно – и сестричката му Жасинта. Остава живо само едно от децата – Лусия Сантуш, която доживява до дълбока старост – умира на 98 години. Именно Лусия предава на църквата какво им е доверила Божията майка. Първоначално отказва да разкаже какво съдържа третото пророчество, като казва, че не била сигурна дали Бог ще й разреши. По-късно обаче не само го доверява на Ватикана, но държи папската институция да го разпространи сред хората в 1960 г. Защо точно тогава, остава тайна и до днес. Но като се замислим, 60-те години са последното хубаво време в по-новата история на човечеството. Въпреки т.нар. Студена война отношенията между народите са относително хармонични. Ватикана не спазва условието на Лусия и за пророчествата от Фатима се заговори открито едва през 2000 година. И до днес третото пророчество от Фатима е забулено в дълбока тайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук