Ванга: Осмият ще спаси света!

0
2140
Ще дойде Осмият и на планетата ни ще се възцари жадуващият мир – твърди приживе пророчицата Ванга

Това приживе рекла баба Ванга пред свои близки – пише „България днес“. Преди повече от 50 години призори Ванга долавя с невиждащите си очи обилна светлина, нахлуваща през прозорчето на бедната й къщурка в Струмица. Вратата се отваря и на прага се появява странник на бял кон, облечен в искрящи доспехи, обсипани като че ли с бляскави рибени люспи. С копие в ръка той се обръща към нея и казва: „Не бой се, идвам да ти известя, че утрешният ден ще мине бързо, а ти ще станеш първа ясновидка. При теб ще се стичат от всички страни. Ти ще разговаряш с живи и мъртви“.

Денят е неделя, 6 април 1941 г. – Благовещение по стар стил. На двойния си празник всяка година Ванга срещала стотици поклонници, дошли да й честитят имения ден и да се преклонят пред светицата. Най-известната пророчица от близкото минало черпи сили в Рупите – местност, закътана в подножието на Кожух планина. Пред спретнатата си къща тя отправя послание към българите. В ролята на посредник се включва енергичната й сестра Любка.

„Злото ще победите само с добро. На благородството се въздава с багодат. Бъдете разумни и не вярвайте на безумните приказки. Живеем в много трудно време. Разделят се братя и сестри. Нима е нужно на нашето племе все да го подвеждат? Да се обединим и за добро да се спасим“ – казва Ванга.
„Ще бъде България, а Осмият ще спаси света“ – твърди Ванга в провиденията си.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.