Венци Стефанов гневно за спекулациите около разстрела на шефа на „Агресия“: Журналисти, спрете да ровите костите на Антов, той беше изключителен човек!

0
778

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви пред ПИК, че е бил много близък с разстреляния шеф на модна-къща „Агресия“ Александър Антов и е бесен от спекулациите, които се появиха около името на бизнесмена напоследък.

„Потресен съм от показния разстрел на бизнесмена и мой приятел Александър Антов. Още по-бесен съм, че някои се опитват да ровят костите на този прекрасен човек. Не знам как приема всичко това дъщеря му Мая, която също е един фантастичен човек. Познавах Антов отлично. Той обичаше много и спорта, и футбола и помагаше на всички. Безвъзмездно!“ сподели Венцеслав Стефанов.

„Помагал е и на много деца. На болни хора, на сираци. Антов беше прекрасен, интелигентен човек и не мога да си обясня, защо постъпиха така с него. Обличаше всички – и волейболисти, и футболисти, и част от изявените ни спортисти. За никого не е тайна, че Антов беше много запален по футбола и беше привързан силно към „Левски“. Имали сме много приятелски спорове на тази тема, но всички в рамките на майтапа и приятелството. Призовавам всички, които не познаваха Антов, да спрат да пишат глупости и спекулации по медиите за него. Сигурен съм, че българската полиция ще си свърши добре работата и убиецът на Александър Антов ще бъде бързо разкрит и вкаран в затвора“, допълни президентът на Славия.

Очаквайте след минути мнението на бизнесмена за Литекс, БФС, Тараханов, Наско Курдов и селекцията на Славия!/ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук