ВМРО агитира на турски в Пещера (видео)

0
231

Скандална агитация на турски за кандидата за кмет на в Пещера д-р Николай Пенев! В каква партия се превръща ВМРО с турски послания, но и с членове на „Консерваторъ“ в листите си?

Властовата алчност на ВМРО надмина всякакви граници след като си позволява грубо нарушаване на Конституцията и Изборния закон. От ВИДЕО, качено в социалната мрежа, се вижда и чува добре как докато цигани мятат кючек на песни на Орхан Мурад, кандидатът за кмет в Пещера от ВМРО д-р Николай Пенев им говори как ще разшири квартала им, известен като „Едиверен“. Видимо доволни от разговорите на турски са и кандидатите за съветници Неделчо Рядков, Николай Рядков, Анастасия Мераклиева.

Видеото показва, че циганите се убеждават на турски език, че трябва да гласуват за човека на ВМРО д-р Николай Пенев.

„Войводите“ и „патриотите“ хвърлиха в потрес всички жители на Пещера, дори и тези, които явно им симпатизираха до момента.

Какво се случва с патриотичната партия? Това ли е патриотизъм – изразен чрез кючеци и агитация на турски, се питат доскорошни привърженици на партията на Красимир Каракачанов.

ВМРО започна да шокира симпатизантите си още в началото на предизборната кампания, когато включи в листите си десните консерватори Кристиян Шкварек и Боян Стефанов.

Явно в борбата за власт нищо не е гнусно, неморално и незаконно за кандидатите за власт.

АГИТАЦИЯ МИТИНК НЕШО. ЧОЧУ. КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК

Публикувахте от Seri Bend в Неделя, 20 октомври 2019 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук