ВМРО се регистрира в Благоевград

0

Водач на листата на патриотите е заместник-председателят на партията Ангел Джамбазки. Зад него застават Стоян Божинов, който и в момента е народен представител и Иван Стоянов, заместник областен управител на Благоевград и председател на общинската структура на воеводите в града.

Един от най-доказаните адвокати в областта Иван Чолаков от Сандански застава на четвърто място в листата на ВМРО в Благоевград.

Като част от гражданската квота се включва и полк. Калин Грънчаров – член на общинското ръководство на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР).

Част от екипа на ВМРО в област Благоевград са и двама лекари, специалисти в своята област – д-р Андрей Янакиев – началник Отделение образна диагностика и заместник-управител на борда на директорите на МБАЛ Благоевград и д-р Светослава Коцева – специалист по стоматология и член на Български зъболекарски съюз.

Директорът на Военен клуб – Благоевград и макроикономист Станимир Радулов и Мариана Пашова, която ще бъде кандидат в град Петрич, също намират място сред кандидатите за народни представители. По традиция ВМРО дава глас и на младите хора, които имат своите представители в листата – Александър Заимов от община Сатовча, Любомира Дончева и Константин Стаев от Сандански, Стефан Шербетов от Гоце Делчев.

Екипът, с който партията тръгва в битката за парламентарните избори в област Благоевград, е съставен от хора, доказали своя патриотизъм, с отчетлива гражданска позиция и изграден професионализъм през годините.

Листата беше регистрирана от двамата водачи на ВМРО – Ангел Джамбазки и Стоян Божинов, както и от Мариана Пашова. Те подариха на членовете и сътрудниците на РИК мартеници и български знамена по случай Баба Марта и предстоящия национален празник на Република България.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.