ГЕРБ предлагат Даниел Митов за премиер и веднага връщат мандата

0
26

Парламентарната група на ГЕРБ ще предложи Даниел Митов за премиер. Той ще върне мандата, обяви на брифинг лидерът на партията Бойко Борисов.

„Ще представим пред президентството състав на кабинет, за да могат хората да сравняват това, което се предлага. Веднага ще върнем мандата – искаме да стоим много далече от всичко, което се случва в българската политика в този момент“, коментира Борисов.

„Нашият слоган е „Ред в хаоса“. В последните дни няма български политик, който да не каже хаос. Нашият слоган се оказа верен. Време е за друго казват от ИТН. Видяхте кое е другото – хаос. БСП казват „Сигурност в промяната с грижа за теб“. Много се забавлявам, когато уважаваната от мен г-жа Нинова, говори за модела „Борисов“.

 

Не са прави нейните съпартийци да я гонят на Бузлуджа с оставка като дива коза, защото тя изведе партията на невиждани висоти –  от четвърто на трето място. Не мога да си обясня как толкова провалили се партии си позволяват да говорят с такъв тон“, заяви още Борисов и продължи:

„Демократична България“ са казали „Свобода, законност,  модернизация“. Не знам какво са модернизирали този месец”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Той напомни намрението на партията да обявят своя кандидат за президент, когато свършат парламентарните избори.

По отношение на влошаващата се ситуация с коронавируса, Борисов заяви, че ГЕРБ са оставили държавата в най-блестящата ситуация, отколкото всички останали в Европа. Той обвини сегашната власт, че са провалили ваксинационната кампания.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук