Гешев сложи Лозан Панов на мястото му

0
195

През годините мислех, че има фиксация към г-н Цацаров, а сега започвам да мисля, че има фиксация към длъжността главен прокурор, заяви той

Не съм запознат с писмото на Лозан Панов, защото бяхме на посещение в Германия при федералния прокурор. С тези думи зам. главният прокурор Иван Гешев коментира писменото искане на шефа на ВКС до главния прокурор Сотир Цацаров за данни за работата на номинирания за следващ обвинител №1.

„Мога да кажа, че не се притеснявам от работата ми. Оценката за работата ми е максимална и това е известно на всички, защото процедурата е ясна.

Оценка за работата ми е също факта, че по мои актове има над 233-ма осъдени лица,  т.е. съдът също ми е дал отлична оценка с решенията си.

Щом по мои актове са осъдени такъв брой лица, това е оценка на съда и са качеството на работата ми”, заяви Гешев.

„С решение на ВСС е приета комплекса оценка, която е максимална и е установено, че имам високи професионални качества, така че тези факти, които изразих пред вас, са му известни”, добави той.

„През годините мислех, че има фиксация към г-н Цацаров, а сега започвам да мисля, че има фиксация към длъжността главен прокурор”, каза още Иван Гешев.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук