Гоцеделчевската ПМГ „Яне Сандански“ вече е неизменна част от Европа

0
1572

Това бе потвърдено и на 9 май – Денят на Европа и Ден на ученическото самоуправление, момичетата и момчетата в елитното школо „поеха властта“ 

Учениците взели участие в този ден бяха много ентусиазирани и вложиха изключително старание при превъплъщението си в ролята учители, служители и училищно ръководство. Денят започна с кратка оперативка на училищното ръководство за разпределяне на задачите между директор-заместник-директор и педагогически съветник. Под ръководството на директора беше обявен и конкурс за  най-приветлива стая като специална  комисия определи 10 „а“ клас за победители. В 8 „г“ клас- в часа по философия се състоя и открит урок на тема „Денят на Европа“, като за блестящото представяне учениците-учители получиха грамоти от ръководството на училището. Учениците-учители в осмите класове запознаха своите съученици с преимуществата на това България да е членка на Европейския съюз.

Организаторите на Деня на ученическото самоуправлението благодариха на всички ученици, които се включиха, подходиха сериозно и отговорно към днешното предизвикателства!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук