Гоцеделчевската ПМГ „Яне Сандански“ вече е неизменна част от Европа

0
1319

Това бе потвърдено и на 9 май – Денят на Европа и Ден на ученическото самоуправление, момичетата и момчетата в елитното школо „поеха властта“ 

Учениците взели участие в този ден бяха много ентусиазирани и вложиха изключително старание при превъплъщението си в ролята учители, служители и училищно ръководство. Денят започна с кратка оперативка на училищното ръководство за разпределяне на задачите между директор-заместник-директор и педагогически съветник. Под ръководството на директора беше обявен и конкурс за  най-приветлива стая като специална  комисия определи 10 „а“ клас за победители. В 8 „г“ клас- в часа по философия се състоя и открит урок на тема „Денят на Европа“, като за блестящото представяне учениците-учители получиха грамоти от ръководството на училището. Учениците-учители в осмите класове запознаха своите съученици с преимуществата на това България да е членка на Европейския съюз.

Организаторите на Деня на ученическото самоуправлението благодариха на всички ученици, които се включиха, подходиха сериозно и отговорно към днешното предизвикателства!
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.