Григор Димитров: Пораснах, готов съм за големи неща

0
1977

„Вече пораснах и съм готов за големи неща“, заявява Григор Димитров в интервю за италианската агенция АНСА по време на тренировъчните си занимания в Монте Карло преди началото на новия сезон.

„Винаги повтарям, че тенисът не може да бъде всичко за мен, искам да правя и други неща с живота си. Не искам да ме асоциират само с едно нещо, може би ми се ще и да преподавам знанията си на другите.

Искам да бъда пример за по-младите играчи, които ще дойдат след мен. Ако не допринеса с нищо, защо изобщо съм живял? Бих искал да се самоопределя като човек с много страст.

Хората често не ме разбират правилно, когато постоянно ме питат за бившите ми приятелки. Особено когато не ме познават, остават с грешно впечатление.

Имаше, разбира се, тежки моменти, в които не бях обграден от правилните хора, но нека не говорим с клишета за бившите ми приятелки – от Серина до Мария… Лесно е да се подведеш по красотата, но това толкова ли е грешно?

Сегашната ми връзка с Никол Шерцингер ме кара да съм много по-внимателен и да не излагам на показ личния си живот.

Забавно е, че ме наричаха Бейби Фед, а всъщност бях спасен от Рафа Надал и неговата академия. Рафа и Роджър са двама феномени, които оставят дълбока следа в спорта.

Ако продължат да играят по този начин и през 2018-а, то тогава ще е ясно, че възрастта няма значение в тениса вече“, казва още Григор Димитров.

На въпрос коя е най-българската черта от характера му, Григор отговаря, че е 100 процентов българин.
„Искате ли да ви покажа гърба на телефона си? На него е изрисуван лъв, националният символ на моята страна“, казва Димитров.


Facebook коментари

comments

loading...
СПОДЕЛИ
предишна статияБлаго Джизъса остана без отбор! Спира с футбола?
Следваща статияСпортна равносметка – Григор, Реал и кой друг успя да впечатли!
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на "новата" българска журналистика. Той е първият представител на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция "Скандалните Новини".

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here