Гущеров и Светлана лъснаха в скандални кадри! Вижте как милионерският син оправя плеймейтката отзад (ШОК СЦЕНИ – 18+)

0
5616

Христиан Гущеров от доста време насам не крие новата жена в живота си, а именно русото изкушение Светлана Василева. Красавицата също не се свени да говори за новата си голяма любов, както сама доказа в Къщата на “Биг Брадър Most Wanted”.

Двамата едновременно сложиха в профилите си снимка, на която са един до друг. Те изглеждат страшно влюбени и много щастливи.

Под кадъра Гущеров е написал кратичко, но ясно: “Моята любов”. Василева обаче е била доста по-изчерпателна описвайки фотоса, използвайки красива сентенция: “Когато обичаш и си обичан, не се нуждаеш от нищо друго. Когато не обичаш или не те обичат, не е от особено значение какво друго имаш.”

Впечатление на кадъра обаче прави друго, а именно къде точно е разположена лявата ръка на Гущеров. Тя е поставена на задните части на Светлана, а двамата явно хич не се притесняват да изразяват желанията и любовта си дори из социалните мрежи.

Всички им желаят много щастие и любов, а по-близките до Светлана се надяват красавицата да съхрани максимално дълго любовта си с половинката.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук