Две оскъдно облечени тийнейджърки побъркаха софиянци (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
1035

Двете момичета решиха да рискуват не само собствения си живот, но и този на шофьорите

Две нагли и полуголи тийнейджърки побъркаха софиянци. Това стана ясно от видео, което читател на БЛИЦ изпрати на редакционната ни поща.

Той уточни, че безумната сцена, която двете невръстни фръцли са спретнали се е разиграла в неделя (07 юли) в столичния квартал „Надежда“.

Хлапачките застанали на оживения булевард „Бели Дунав“ на метри от опасен завой, където наскоро бе сложена допълнителна пешеходна пътека, заради зачестилите инциденти в района.

Мъжът уточнява, че двете нагли тийнейджърки танцували и пеели насред оживения булевард и пречели на движението.

Ето какво още пише възмутеният ни читател:

„Две тийнейджърки танцуваха над 10 минути на улица „Бели Дунав“ в кв. „Надежда“, в неделя (7 юли). Освен това периодично възпираха идващите зад тях автомобили, които по чудо избегнаха евентуален пътен инцидент.

Двете момичета танцуваха точно до входа на Северния парк, на метри след завоя, което правеше ситуацията особено непредвидима и опасна.

Танците с интензивна жестикулация следваха един след друг и възпираха идващите в гръб коли.

Танцувалното им представление се радваше на бурни овации от страна на други подрастващи и преминаващи младежи.

След множество забележки и призиви да се приберат на тротоара, от страна на възрастните хора на спирката, тийнейджърките им се отблагодариха за загрижеността с викове, обидни думи и заплахи да не бъдат снимани, след което с  резрително високомерие бързо се качиха на автобуса си, видимо доволни от „доброто си възпитание“ и изнесеното „шоу“…“.

Кои са скандалните девойки решили да рискуват не само своя живот, но и този на шофьорите не става ясно.

А цялото безумно представление на наглите тийнейджърки може да видите във видеото, предоставено от читателя на БЛИЦ, станал свидетел на безумната случка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук