Деница Сидерова: Чешмеджиева, в 21 век сме! Всеки има право да каже какво мисли!

0

Че БНТ е скучна телевизия и с най-нисък рейтинг измежду националните такива /Нова Тв и БТВ/ всички знаем. Че предаването „Референдум“ го гледат шепа хора и половината от тях заспиват на петата минута също си го знаем. Но, че ръководството на БНТ праща жандармерия в студиото по време на живо предаване, за да извади участник, който спокойно си седи на стола и говори не го знаехме.
Както казваше покойният проф. Вучков, лека му пръст, “ Гледам и не вярвам на ушите си!“!!! По комунистическо време такова нещо не се е случвало. Е, вярно, че тогава да изкажеш мнение беше забранено и „свобода на словото“ не съществуваше нито като понятие, нито като мисловен модел. Да не би снощи да ни върнаха с машина на времето в предаване на Първа програма от седемдесетте? Какво става, демократи? Какво става, „свободни“ медии?
Още се смея на глас на отчаяните и неадекватни опити, от снощи, на Чешмеджиева да „върне в света на мъртвите“ Референдум. Бори се жената около 45 минути, но не успя. Не успя, защото е доста трудно, да не кажа невъзможно, когато Волен Сидеров е решил да размърда нещо, па макар и мъртво, да му попречиш. Кому е нужно, Чешмеджиева? В 21-ви век сме! Берлинската стена падна, концентрационните лагери ги затвориха. Живеем в свободен свят. Всеки има право да каже КАКВОТО МИСЛИ!!!
На село старите хора имат един много цветущ лаф за ония дето много са се изложили. Та, казват дядовците и бабите “ Осрахте се прави като крави!“. Много ви пасва, бенетейци!

П.П. За сведение: ГЕЙ не е обидна дума! Но, да си гей и да се срамуваш от това, и да го криеш е друго нещо, нали? Не бих казала, че е честно спрямо избирателите… Вие, от БНТ, май сте на друго мнение?

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.