test
сряда, май 29, 2024
Google search engine
дом Темата Десислава Атанасова: Служебният кабинет играе ролята на предизборен щаб на Радев

Десислава Атанасова: Служебният кабинет играе ролята на предизборен щаб на Радев

0
2730
„Правителството се намесваше пряко в парламентарния дебат“, заяви депутатът от ГЕРБ

„Служебното правителство не би трябвало да има политическа функция, но я има. То е предизборен щаб на кандидата Румен Радев. Това, че служебният кабинет единствено и само организира избори, е некоректно заключение. То пряко се намесваше в парламентарния дебат и в обвиненията към определени политически партии. Не сме забравили за Бойко Рашков, който твърдеше, че ГЕРБ „притежава всички грехове” по време на предходните избори”. Това заяви в студиото на „Събуди се“ председателят на  ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасов.

Атанасова коментира и актуализацията на бюджета.

„Считаме, че оставихме една стабилна финансово и икономически държава. Можеше по друг начин, а не чрез актуализация на бюджета, да се разплатят средствата. Докато работеше правителството „Борисов” 3 периодично се разплащаха всички пари. Това, че служебното правителство не се справя говори единствено за качеството на неговата работа”, поясни депутатът от ГЕРБ.

Тя коментира и твърденията на регионалния министър Виолета Комитова за незаконни строителства на АМ „Хемус“.

„Инфраструктурните проекти не бива да приключват по начина, по който се случва сега. Министър Комитова е демонстрирала незнание много пъти. Сещам се за случай, когато посети паркинг и твърдеше, че това е трасе на магистрала. Смятам, че проектите трябва да продължат. Ние намирахме пари и тогава никой не питаше как се справяте“, допълни Атанасова.

Целия разговор гледайте във видеото.

https://www.vbox7.com/play:54c107f90e

nova.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук