Димитър Байрактаров: „Справедлива България“ предлага решения, а не празни обещания

0
234

„Коалиция „Справедлива България“ предлага решения, а не празни обещания за решаване на проблемите и кризата в страната ни.“ Това заяви в предаването „Денят започва“ Димитър Байрактаров.

Той посочи реален пример за ефективна антикорупционна мярка, която са предложили от „Справедлива България“ за контрол върху ремонтните дейности по поддържане на пътищата.

„Антикорупционната мярка е простичка. Споделихме я с „Института за пътна безопасност“ и регионалното министерство веднага я въведе. Всичко се изразяваше в публикуване на заданията за поддържане на пътищата на сайта на АПИ”, каза още Димитър Байрактаров.

Ето и линк към сайта на АПИ, който потвърждава думите на Байрактаров: https://api.bg/bg/zadaniya-za-vuzlagane-na-deynosti-po-trp.html

Водачът на коалиция „Справедлива България“ в 25 и 26 МИР-София посочи и какво трябва да се направи в сферата на образованието, за да бъдат върнати хиляди деца в училище. Цялото интервю можете да видите чрез този линк: https://bnt.bg/news/izbori-2022-15092022-309764news.html

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук