ЕДИНСТВЕНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Ето го бившото „гадже“ на убитата в касапницата в Нови Искър Нанси! Бил луд по нея (СНИМКИ)

Убитата в касапницата в Нови Искър Нанси е била ученичка в 23-то СОУ „Фредерик Жолио-Кюри“ в столичния квартал „Редута“, съобщи преди седмица само и единствено Агенция „Дейли Прес“.

Десетокласничката е една от шестте жертви на жестоко убитото семейство. Жертвите са Неделчо Юнаков, неговият 20-годишен син Георги, доведената му дъщеря Нанси, приятелят й и 72-годишната баба на Нанси по майчина линия. Застрелян е и домашния любимец – немска овчарка.

Както Агенция „Дейли Прес“ вече съобщи криминалисти откриха и трупа на майката на Нанси – Кети Кюхова. Тялото бе открито в кладенец, далеч от другите трупове в къщата – чак в гората над вилната зона на Нови Искър.

Нанси е била ученичка от 10 В клас, който е профилиран в специалността „Бизнес и предприемачество“. Съучениците й са в шок след вестта за жестокото убийства на приятелката им.

Междувременно приятелите на красивата тинейджърка ридаят и скърбят за нея в профила й във „Фейсбук“. 

Напрофилната снимка Нанси е в обятията на приятеля си Боби Иванов-Схемата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!


Facebook коментари

comments

loading...
СПОДЕЛИ
предишна статияПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Погребаха убитата от Росен Горския Нанси – последният й дом е на 110 километра от лобното й място
Следваща статияПарашкева Иванова в коментар: Теория на конспирацията, или защо само за МВР всичко е точно?
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на "новата" българска журналистика. Той е първият представител на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция "Скандалните Новини".

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here