Ексклузивно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! От фен клуба на Гери-Никол разкриха пред ДЕЙЛИ ПРЕС топ компромат за Галин! Вижте го есклузивно в ДЕЙЛИ ПРЕС + разкрития лично от певеца

0

От фен клуба на Гери-Никол явно много харесват Информационна агенция „Дейли Прес“ и изпращат пореден сигнал до редакционния ни имейл в София. Отново се вадят разкрития на показ от рождения ден на певицата, като този път се акцентира не толкова върху нея, отколкото върху един от присъстващите – фолкаджията Галин.

Здравейте г-н Стефанов! Ние сме от фен клуб на Гери-Никол и решихме да Ви пишем, за да се опитате да разберете нещо повече по въпроса.

На рождения й ден са присъствали доста известни личности, като Цецо Андреев, Атанас Колев и т.н. Тя е празнувала като истинска кралица, а края на партито е празнувала във варненски клуб на участие на Галин.

Тук искаме да вмъкнем, че се натъкнахме и на снимка на Галин и със Сузанита – дъщерята на Орхан Мурад.

Интересното в случая е какъв го играе Галин – истински мъж или е и на двата бряга.

Имаме доказателства, че се е натискал и с момиче от Пловдив, с който мислим, че има взимане даване.

Най-интересното е, че си има и приятел на име Ивайло, с който е неразделен и спят заедно по хотелите.

Гей, истински мъж или и на двата бряга е Галин – това е въпросът?

Всичко ще ви докажем със снимки и се надяваме да публикувате написаното от нас и името ни“, гласи сигналът до журналиста ни Тодор Стефанов.

Информационна агенция „Дейли Прес“ се свърза с Галин за коментар по „обвиненията“. Певцът заяви, че въпросният Иво му е брат и компроматната информация е пълна глупост.

Резултат с изображение за Тодор Стефанов
Журналиста Тодор Стефанов
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.