Ексклузивно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! От фен клуба на Гери-Никол разкриха пред ДЕЙЛИ ПРЕС топ компромат за Галин! Вижте го есклузивно в ДЕЙЛИ ПРЕС + разкрития лично от певеца

0
86462

От фен клуба на Гери-Никол явно много харесват Информационна агенция „Дейли Прес“ и изпращат пореден сигнал до редакционния ни имейл в София. Отново се вадят разкрития на показ от рождения ден на певицата, като този път се акцентира не толкова върху нея, отколкото върху един от присъстващите – фолкаджията Галин.

Здравейте г-н Стефанов! Ние сме от фен клуб на Гери-Никол и решихме да Ви пишем, за да се опитате да разберете нещо повече по въпроса.

На рождения й ден са присъствали доста известни личности, като Цецо Андреев, Атанас Колев и т.н. Тя е празнувала като истинска кралица, а края на партито е празнувала във варненски клуб на участие на Галин.

Тук искаме да вмъкнем, че се натъкнахме и на снимка на Галин и със Сузанита – дъщерята на Орхан Мурад.

Интересното в случая е какъв го играе Галин – истински мъж или е и на двата бряга.

Имаме доказателства, че се е натискал и с момиче от Пловдив, с който мислим, че има взимане даване.

Най-интересното е, че си има и приятел на име Ивайло, с който е неразделен и спят заедно по хотелите.

Гей, истински мъж или и на двата бряга е Галин – това е въпросът?

Всичко ще ви докажем със снимки и се надяваме да публикувате написаното от нас и името ни“, гласи сигналът до журналиста ни Тодор Стефанов.

Информационна агенция „Дейли Прес“ се свърза с Галин за коментар по „обвиненията“. Певцът заяви, че въпросният Иво му е брат и компроматната информация е пълна глупост.

Резултат с изображение за Тодор Стефанов
Журналиста Тодор Стефанов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук