Жители американския щат Ню Джърси се оплакват от действията на духовник, който провеждал подозрителни ритуали с енориашите

0
2876

Пастор правел свирки на енориашите, за да изсмуче демоните от тях

Поне трима мъже и една жена са завели дела срещу монаха, който ги подлагал на сексуално насилие, маскирайки го като акт на екзорсизъм

В американския щат Ню Джърси местните жители се оплакват от действията на духовник, който провеждал подозрителни ритуали с енориашите.

Поне трима мъже и една жена са завели дела срещу пастор Уилям Уивър, пише Според Newsweek. Според тях монахът ги подлагал на сексуално насилие, маскирайки го като акт на екзорсизъм.

Духовникът принуждавал енориашите да се съблекат, след това поставял на челата им „монета ангел“. Според жертвите, след това той пристъпвал към орален секс, опитвайки се да прогони злите духове.

69-годишният Уивър им казал, че трябва да „изсмуче“ демоните чрез спермата им, цитирайки ритуалите на индианците и стих от Ефесяни.

Един от енориашите станал жертва през 2000 г., когато бил на 20 години. Мъжът казал, че вече не може да мълчи, тъй смята, че може да има и други жертви на тормоза.

Разследването показа, че свещеникът многократно е издевателствал над енориашите. Освен това той държал гей порно точно на компютъра в църквата.

Превод: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук