Забравете за смъртта! Физик откри задгробния живот случайно

0
254

Изследователят казва, че човешкият живот е като многогодишно растение, което винаги се връща, за да цъфти отново в мултивселената

Професор от медицинското училище на университета в Северна Каролина каза, че според теорията на биоцентризма смъртта е илюзия, която съзнанието ни създава. Робърт Ланц твърди, че след смъртта човек преминава в паралелен свят, пишат местни медии.

Изследователят казва, че човешкият живот е като многогодишно растение, което винаги се връща, за да цъфти отново в мултивселената. Всичко, което виждаме, съществува благодарение на нашето съзнание, смята ученият.

Робърт Ланц подчерта, че хората вярват в смъртта, защото така са научени или защото съзнанието свързва живота с функционирането на вътрешните органи. Ученият смята, че смъртта не е абсолютен край на живота, а представлява преход към паралелен свят.

Във физиката отдавна съществува теория за безкрайния брой вселени с различни вариации на ситуации и хора. Всичко, което може да се случи, вече се случва някъде, което означава, че смъртта не може да съществува попринцип.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.