За нас

За каузата DAILYPRESS

 

…във време, в което медиите в България се превърнаха в лични профилни страници на интересите на своите издатели, скрити собственици и спонсори…

…във време, в което „мастити медийни босове“ плашат своята аудитория, тръбейки че се четат от милиони в България, но с крадени ip – та от Индонезия и Пакистан, се появява първият български електронен таблоид –  http://www.dailypress-bg.com/.

В такива размирни и непочтени времена как да претендираме, че ще бъдем най-големите, най-добрите, най-четените?! Как да се представим пред Вас – нашата вярна аудитория?

Точната дума, която ще ни охарактеризира е – ЕДИНСТВЕНИТЕ.

Да, http://www.dailypress-bg.com/ от самото си създаване ще претендира, че е единственият истински електронен таблоид в България. Световната марка DAILYPRESS ни задължава. Задължава ни екипът от професионалисти, който ще работи всеки ден за Вас, 7 дни във седмицата и 24 часа в денонощието. Защото България има нужда от своя първи и единствен /за сега/ електронен таблоид. Защо таблоид? Защото това е форматът, това е брандът,  в който живее единствената жива частица на свободното слово в България. Това е браншът, в който Вие, хилядите наши читатели, няма да бъдете само свидетели и съдници, но и преки участници в процесите, които се случват в  българската политика, шоубизнес, медицина и обществен живот.

Това е вашата медия. От нас за Вас.

Всеки един от Вас е  добре дошъл и може да ползва световната марка DAILYPRESS, като своя медия, като своя трибуна, защото, само ако има истинско свободно слово в една страна, тогава има истинска свобода и демокрация.

Да го направим заедно! Добре дошли в света на DAILYPRESS!

                                                                              От екипа