Иван Гарелов: Атакуват Нинова, защото е силен политик

0
2622

„Фактът, че Корнелия Нинова е подложена на такава мощна атака говори единствено за това, че тя е един силен политик“, заяви Гарелов

„Отвсякъде атакуват Корнелия Нинова, защото е силен лидер“. Това каза в предаването „Денят с Георги Любенов“ по БНТ известният журналист Иван Гарелов.

Според него в почти всички медии, срещу лидера на БСП Корнелия Нинова, текът непрестанни атаки, а това може да бъде обяснено просто с това, че тя е силен и влиятелен лидер.

„Много кадри на БСП бяха свикнали да си живеят покрай партията, не казвам, че са лентяйствали, били са депутати, формирали са политиката на партията, но Нинова ги разчисти и ги остави настрана , за да даде път на младите“. Така Иван Гарелов обясни напрежението и разделителните линии в настоящото ръководство на социалистическата партия.

По думите му, всички тези стари кадри в момента създават напрежение, защото са изгубили постовете си. Единственото изключение е Янаки Стоилов.

„Мобилизирана е цялата пропаганда, всички възможни хора, които биха могли да кажат нещо против Корнелия Нинова са мобилизирани да я атакуват. Обърнете внимание, че всички медии, които се намират под влиянието на управляващите, са мобилизирани във войната срещу нея.“

Според Гарелов фактът, че Корнелия Нинова е подложена на такава мощна атака говори единствено за това, че тя е един силен политик.

nbox.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук