Извънредно от Бургас! Откриха бивш военен с куршум в главата!

0
145

Той вероятно се е самоубил, смятат криминалистите след оглед на мястото

Трупът на 57-годишния Тодор Димов бе открит преди час от близките му в апартамента, който той е обитавал за последно – в жк „Възраждане“ – блок 16, вход Г. Тодор е издъхнал от огнестрелна рана в главата, произведена с оръжие, което е открито до тялото му. 

Той вероятно се е самоубил, смятат криминалистите след оглед на мястото, съобщава „Флагман“.

Тодор е произвел изстрел в дясното слепоочие със собственото си оръжие. Пистолетът е намерен до тялото. Сигналът за смъртта му е подаден от сина му, с когото той е живеел през последните месеци.

Бургазлията е бивш военен, дългогодишен служител на поделението в Атия. След пенсионирането си преминал в частния сектор, за последно работел като ръководител охрана на голям хотел в Поморие, но от няколко месеца бил без работа.

Възрастната му майка Жечка, за която той се грижел, си отишла наскоро след заразяване с ковид 19. Това още повече сринало бившия военен. Той се преместил при сина си, но така и не могъл да излезе от тежката депресия.

Снощи негови съседи твърдят, че бил в добро настроение. Дори разказвал, че през уикенда иска да отиде на гости на роднини. Заради това те са шокирани от самоубийството му.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук