ИЗВЪНРЕДНО! Читател на журналистът Тодор Стефанов пита чрез DAILYPRESS.bg: Защо си такава лицемерка? Ето в каква лъжа я уличиха

0
18500

Вълна от упреци заля фолк певицата Галена заради нейните собствени противоречия. Звездата е възмутена, са я направили лице на отслабващ продукт без нейно знание и без да й е заплатено, а към фирмата, която го разпространява, са отправени множество поръчки, научи Информационна агенция „Дейли Прес“. 

„Лицемерието на смядовката стана ясно след като публикува официално изявление онлайн, в което заявява притесненията си за здравето на хората. 

Похвално е, че #МамаУраган предупреждава феновете си за евентуално опасен продукт и показва загриженост. Но бихме искали да напомним, че през последните месеци полугола рекламира марка цигари в профила си, който се гледа от много подрастващи нейни фенове.

Най-възмутителното е, че пайнерката дори не е пушачка. Вижте силно тушираните и нагласени снимки как акцентират на отворената кутия цигари. Певицата никога не е пушила и рекламата на цигари е единствено с цел финансови облаги. Не показват личен избор и начин на живот.

Нещо, което за съжаление не е станало с хапчетата за отслабване. Всеки неин фен четящ статията би се усъмнил в достоверността и още в началото. 

Цялата тази гласност и възмущение от страна на певицата ни води на мисълта, че Галена не е против грозните клюки, обиди, наречия по неин адрес, а безплатната реклама на неин гръб е проблемът. 

Започвамеда се замисляме дали всички досегашни грозни и някои дори абсурдни твърдения по неин адрес са верни“, алармира читател на журналистът Тодор Стефанов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук