Кармични причини за самотата

0
92322

Кармичните причини за самотата могат да бъдат свързани с минали животи на хората. Или с минал опит от неползотворни отношения с други персони.

При раждането си хората получават кармични задачи които трябва да преодолеят през този живот.Взимайки под внимание законите на кармата ние пребиваваме в този живот за да изпълним своята мисия.

Трябва да имаме на предвид че всеки човек появяваш се в нашият живот има за цел да коригира наши кармични грешки. Ако човек трудно намира партньор сега или връзките му са краткотрайни. Трябва да се заеме със само развитие . Да направи анализ на своите постъпки и може би да снижи своите критерии спрямо своите бъдещи или настоящи партньори.

Като главни кармични причини за самотата можем да отбележим, че в минали животи сте се имали за кумир и с лека ръка се отхвърляли чувствата на хората или сте злоупотребявали с тях. Това е довело до проблеми в отношенията и от там и до самотност. Защото са били много малко хората които са можели да изпълнят вашите капризи или изисквания. Същите тенденции се повтарят и в сегашният ви живот.

За да се справите с кармичните предизвикателства ще е необходимо да направите анализ на своите постъпки и действия в сегашният живот. Необходимо е внимателно да изучите уроците които ви поднася сегашният живот и да поправите своите грешки в отношенията с настоящите или бъдещи партньори. Да бъдете особено внимателни и наблюдателни за своите отношения и да вложите голяма доза любов. Знайте че хората когато усетят вашата любов и доверие те със сигурност ще ви отговорят по подобен начин.

Желаем ви успех!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук