Кметица на град Златица Магдалена Иванова кара общинския джип и използва общински телефон докато си прави предизборната кампания!

0
2502
Kметицата Магдалена Иванова, снимка: Информационна агенция News24bg.com

Днес на електронната на Информационна агенция News24bg.com поучихме горещ сигнал от жители на град Златица срещу кметицата Магдалена Иванова.

Сигналът е до главният редактор на News24bg.com Тодор Стефанов в него се твърди, че Магдалена Иванова кара общинския джип и използва общински телефон купени от общината докато си прави предизборната кампания.

С интерес проследихме Вашият материал, свързан с училището в град Златица и повдигнатите обвинения на досегашната кметица Магдалена Иванова, която се кандидатира за трети мандат кмет на общината. Първите два мандата бе представена от БСП, сега се явява от АБВ, както Вие сам отбелязахте„, пише в сигналът до медията ни.

Искаме да Ви уведомим, че Магдалена Иванова и в момента използва общинския джип, а и телефон, а няма право да го прави, защото вече не е кмет на Златица„, казва се още в сигналът до електронната поща на News24bg.com.

Молим Ви да извършите проверка защо Иванова кара общинския джип и използва общински телефон докато си прави предизборната кампания? Проверете с какво превозно средство тя и главната счетоводителка Ана се придвижиха до София, за да се явят в съда по повдигнатите срещу тях обвинения?„, призовават гражданите на община Златица в сигналът им до News24bg.com.

Не трябва ли след като започва предизборната си кампания Иванова да върне цялото общинско имущество, което безвъзмездно ползва, а не да го използва в предизборните си агитации?„, питат гражданите.

Много граждани от Златица задават тези въпроси, а един уважаван златичанин, многогодишен общински съветник и бивш кмет многократно сигнализира публично през фейсбук за закононарушенията на госпожата, видя репортер на News24bg.com.

Тодор Чомпалов: „Това е само първото дело,ще има още такива с нейно водещо участие„.

Тодор Чомпалов: „Вчера писах питане към младата председателка на БСП-Златица д-р инж., а скоро може би и професор Стоянка Балова, но някакви администратори, модератоти и тъпанатори го изтриха. Въпросът ми към възпитаничката на Кирил Добрев и Г. Бояджиев е: След като Магдалена Иванова подкрепяна от БСП цели 8 години казано в прав текст ви го начука и пристана на АБВ с помощта на Дилова, няма ли от кумова срама да ѝ потърсите някаква морална отговорност, за нечуваната кражба? Или от Позитано 20 ви забраняват? Да не би и вие да сте съучастник по някакъв начин? От чии зор сте водач на листата,а кандидатът за кмет го запратихте на 6-то посмъртно неизбираемо място и без да е виновен му определихте ролята на жертвен агнец? Къде ви са оставките некадърни соцводачи, които ръководите организацията дистанционно от столицата от студиото за красота?

Ето и един доста интересен коментар от социалната група „Аз живея в Златица“:

„Питам се защо да живея в Златица и ако трябва да перефразирам Смирненски би звучало: „Общината се превърна в пустиня,в море от кражби и от злоба.Иди живей сред туй море от тиня,сред толкоз много кал и смрад.

Преди 100 години е създадена в града партийната организация на БКП. След 100 години БСП откри в малката заличка на читалището предизборната си кампанийка с водеща Балова – едно партийно недоразумение, което аз преди десетина години по настояване на дядо ѝ я приех в партията.

Разбор на посредствения доклад няма да правя. Ошашавен съм, че в залата присъства Магдалена Иванова, заела първо място в 141-годишнина в новата история на Златица като най-некадърен и крадлив кмет. И вместо вие социалистите да я изхвърлите с ритници, позволихте да бъде сред вас. Стоянке, не водач на листата, а си подай оставката и напусни партията.Ти допусна 8 години в пазвата на БСП да лежи една усойница, която за благодарност ви го начука и отиде в АБВ.

Ти, Кирил Добрев, Корнелия Нинова, Г.Бояджиев, Т. Найденов и др. сте виновни за този провал. Вие не сте достойни за БСП! Ето защо възнамерявам в рамките на устава на БСП, да основа нова партийна организация от истински социалисти, а вие и вашите подлоги-вън! Съжалявам за жертвения агнец Стоян Генов. Вие бе Генов, защо не напуснахте залата. Не стига, че Стоянка ви изстреля назад на 6-то място в листата и по същество покани Иванова да ти гледа сеира и стоиш кротичко, културничко, раболепническо.

Щял да идва Румен Петков да възхвалява крадлата, ами иди и ти там, заедно с Балова за подкрепа.Ег(б)ати партията!“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук