ЛИДЛ ПУСНА ДОБАВКИТЕ НА ПРЕМИЕРА И ТЕХЕН ЧОВЕК ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА!

0
202

Защо брошурата на Лидъл се превърна в исторически документ?!? Когато един човек се откаже от бизнеса си, за да „оправи“ държавата, на която е станал премиер.

Когато същия този стар бизнес се разрастне главоломно и влезе в най-големите вериги за храни, докато бившия му собственик днес е премиер.

Разбира се ,че никой не си мисли, че става въпрос за корупция. Никой не смята ,че даден премиер използва поста си за лични цели . Възможно е просто фирмата Провиотик да е процъфтяла от липсата на Кирил Петков в нея. Да е попаднала в по-добри ръце.

Възможно е! Пийте си хапчетата. Сега са на промоция.

Шеф в „Лидл“ оглавява Агенцията по обществени поръчки

Георги Николов трябва да се справи с корупцията при търговете

Дългогодишният мениджър в хранителната верига „Лидл“ Георги Николов е новият изпълнителен директор на Агенцията по обществени поръчки (АОП), съобщиха от Министерството на финансите.

Вицепремиерът по еврофондовете Асен Василев е назначил Николов на мястото на Миглена Павлова, която освобождава поста по лични причини.

Нулева толерантност към корупцията при обществените поръчки и ограничаването на ин хаус процедурите, чрез които се заобикаля Законът за обществените поръчки е топ приоритет на новата управляваща коалиция.

„Георги Николов има дългогодишен професионален опит на ръководни длъжности в бизнес организации. Повече от 15 години в голяма международна компания с верига магазини у нас е отговарял за изготвяне на документи и участие в тръжни процедури, при което е придобил значителен опит в областта на обществените поръчки“, казаха от МФ.

Николов е завършил магистърската си степен по специалност „Международни икономически отношения“ в Университета „Леополд Франценс“, гр. Инсбрук, Австрия. Любител е на моторните спортове. Владее английски, немски и руски език.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук